ENDELIG DALFØRECUP PÅ SENTRALBANEN!

Lørdag 23. september arrangerer SBK G/J 2008 dalførecup på Sentralbanen. Det kommer til å være 21 guttelag og 11 jentelag i aksjon fra 11 forskjellige klubber gjennom cupen. Gjestelagene kommer fra Stjørdal og omegn, samt Meråker. Vi i SBK stiller 2 guttelag og 1 jentelag.

 

De første kampene starter kl 10.00, og det vil spilles på 4 baner. Når de siste kampene blåses av kl 14.30, vil det være spilt 49 fotballkamper. Dette er årets sjuende dalførecup for våre gutter og jenter, men det er deres aller første dalførecup på hjemmebane! Så gjett om de gleder seg ekstra til akkurat det!

 

Så til slekt og venner, SBK’ere, deg og alle andre, kom på Sentralbanen for å heie og oppleve fotballglede med dalførets flotte 9 åringer!

 

Det vil være kiosksalg med frukt, smootie, kaffe, vaffel, kake og pølse med brød.

 

Det er bare å glede seg til en super fotballdag på Sentralbanen!

Kampoppsett for dalførecup i Selbu

Hovedsponsorer
Samarbeidspartnere

Opphavsrett Selbu Ballklubb © 2018

Designet av: Markus Lund