Vedrørende kampavvikling denne helga

Vedrørende kampavvikling denne helga

Etter samtale med kommunedirektør Tor Jakob Reitan i Stjørdal kommune er følgende avklart for fotballaktiviteten de kommende dagene (frem til søndag i første omgang):

Oppsatte seriekamper (Kommuneserien) mellom lag fra Værnesregion går som planlagt såfremt ikke den enkelte kommune i regionen bestemmer noe annet. Per nå har fotballkretsen ingen kjennskap til at noen av kommunene har nektet gjennomføring. Dalførecupen gjennomføres også som planlagt.

NB: Fredagens kamp i juniorklassen mellom Lånke og Selbu blir ikke spilt.

Kretsen beklager den forvirringen som har oppstått det siste døgnet, men det er nå opprettet direktelinje mellom kommunedirektør Reitan og NFF Trøndelag slik at de håndterer kommunikasjonen litt tettere de neste dagene.

Kretsen minner om at alle aktører skal ivareta alle gjeldende smittevernkrav mtp. antallsbegrensning, registrering, avstand, renhold o.l. ved kamper og turneringer.

By