Kursing i SBK

 

KURSING I SBK

Det har vært meget bra aktivitet i Selbu BK når det gjelder kompetanseheving – også i 2018.

Først ut i 2018 var styremedlemmer fra klubben, og her er det et løp med fotballederkurs (FLK) 1, 2, 3 og 4. Pia Bogen, Lars Rolseth, Andreas Hægstad, Grethe M Nykkelmo tok med seg FLK 1 i januar. Jo Kjetil Valli har nå FLK 1, 2 og 3. SBK er følgelig bra rustet på det administrative plan også.

Ole Garberg har kjørt et intensivt løp i år, og har nå fullført kurs både som trenerveileder og tatt UEFA B (kurset som bygger på Grasrottrener-kurset). Ole vil få en sentral rolle i SBK som veileder for trenerne, og han har nå en stor faglig ballast til å fylle denne rollen.

Vi har akkurat avsluttet senhøstens trenerkurs med delkurs 2 og 4 for Grasrottrener. Følgelig har vi nå flere som har fullført alle 4 delkursene, og kan kalle seg Grasrottrenere. Vi gratulerer; Monica Marstad, Sisilie Rostad Overvik, Kenneth Hårstad, Marius Sørensen og Tor Olav Mosleth med fullført kursrekke!

I tillegg har vi nå mange trenere/lagledere som har tatt flere av delkursene 1, 2, 3 og 4 – og vi legger opp til å tilby flere delkurs i B.Langseth Arena i årene framover.

Klubben ønsker i den forbindelse å rette en stor takk til alle spillerne som stiller opp som markører på trenerkursene. Dette gjør at vi får enda flinkere trenere/lagledere i klubben.

Vi gleder oss allerede til sesongen 2019!

 

Styret