Vi minner om…

Ekstra treninger for klubbens spillere

 

Selbu Ballklubb ønsker å legge til rette for at spillere, trenere og lagledere skal få ekstra impulser i treningsarbeidet.

 

Klubben arrangerer ulike ekstra treninger i løpet av vårsesongen:
1.) 31.mai og 7.juni kl.17.30-19.00 er det fokus på våre keepere. Vi krever at alle keepere i aldersbestemte klasser er med, samt en trener fra laget. Tema: Basistrening keeper. Sportslig ansvarlig: Ketil Aas.
2.) 16.juni kl.13.00-14.30 og 28.juni 17.30-19.00 er det fokus på alle spillere i årgangen 1999-2002. Vi ser gjerne at trenere/lagledere er med. Tema: Basis, teknikk, pasning/mottak. Sportslig ansvarlig: Ketil Aas.
3.) Fra ferien i uke 27 starter sommerturneringen for de minste. De største kommer med etter Storsjøcup. Oppsett sendes i god tid og trenere/lagledere fra alle lagene fordeles utover sommeren.

(Ekstra treninger til høsten presenteres senere.)
Vi nevner også en klubbdag den 24.august. Her blir det tekniske prøver og en sosial dag for alle i klubben med mat og drikke. Vi oppfordrer lagene til å se på teknikkmerkeprøvene og øve seg på dette i løpet av sommeren. Tripper du 5 i dag, så tripper du 15 til høsten, om du trener…

Minimerke_og_teknikkmerke