Herrelaget på treningsleir i Danmark

Spente gutter før treningskamp. Foto: Even Græsli

I palmehelga har vårt seniorlag på herresiden vært på en 5-dagers treningsleir i Danmark

16 ivrige spillere samt to trenere satte kursen mot Nordjylland og Løkken Idrætcenter tidlig torsdags-morgen. I Løkken kunne danskene tilby flotte treningsfasiliteter, i tillegg til en flott gressbane hadde de både svømmehall og treningssenter som man kunne bruke. Guttene gjennomførte 5 treningsøkter og en treningskamp, og kom fra det uten nye skader. Trening på gress er ikke noe de er vant med, så utbyttet fra leiren var stort.

Treningskamp mot norsk motstand

Lørdags ettermiddag var det klart for helgens sportslige høydepunkt, treningskamp mot det norske 5.divisjonslaget Vaaler. Etter en jevn førsteomgang der Selbu ledet 2-1 til pause festet guttene virkelig grepet i 2.omgang. De hadde full kontroll og skåret hele 4 ganger til uten en eneste nevneverdig trussel fra motstanderlaget.

Alt i alt en meget solid gjennomføring, og prestasjon, som gir grunn til optimisme før årets sesong.

Lagbygging og sosialt samvær

Nesten like viktig som fotballtreningen var lagbyggingen som foregikk før, mellom og etter øktene. Det gikk mye i kortspilling, der de fleste spillerne stiftet nytt bekjentskap til det legendariske «Ittj å tretti». I tillegg til all kortspillinga ble den lokale bowlinghallen testet ut på lørdagskvelden.

Reiselederne skal ha skryt for å ha snekret sammen et meget godt opplegg og vi satser på at treningsleiren gir resultater når fotballsesongen endelig starter med bortekamp mot KIL/Hemne 2, lørdag 15.april