J16 inntok tredjeplassen…

_DSC4645

J16 SLO FREIDIG 4-1 i kveldens kamp mot Freidig og er på tredjeplass i avdelingen sin. I kveld skåret Anna Elena 2 mål, Frøydis 1 mål og Maria Rotvold 1 mål.

Kampreferat: Seier for J16 i kveldens hjemmekamp mot Freidig. Selbu tok føringen i kampen og ledet lenge 1-0 etter at Anna Elena Uglem satte ballen flott i mål. Men Freidig kom tilbake og pauseresultatet ble 1-1. Andre omgang var ikke så veldig gammel da det ble litt møljespill foran Freidig sitt mål, Frøydis Krogstadmo klarte å krangle ballen i mål, 2-1. Selbu fortsatte å spille godt og økte ledelsen til 3-1 ved Anna Elena Uglem. Maria Rotvold fastsatte sluttresultatet til 4-1 med et flott skudd. Bra jobba jenter. Sesongens siste hjemmekamp for J16 spilles allerede førstkommende tirsdag kl 18.