Noen ganger er fotball ekstra godt…

sbk3

Et bilde sier mer enn tusen ord, heter det…, så nyt bildet av målskårerne Thomas, Odd Erik og Baro. Baro satte inn det avgjørende 2-3 målet og Odd Erik trygget seieren på overtid med et skudd fra 80 meter, ja, fra 80 meter.

I kveld snudde Selbu herrer en svært tung og negativ periode til en sterk borteseier mot Åfjord borte. Etter et meget vakkert angrep, ga Thomas Selbu ledelsen etter 17 minutter, men Åfjord utlignet like etter. Peder M. Uglem ga på nytt Selbu ledelsen like før pause, der han fikk bredsidet ballen i mål inne i feltet. Vi skal være ærlig og si at Åfjord hadde det meste av spillet i første omgang og de startet også bra etter pause. Etter 50 minutter stod det 2-2 og alle fra Selbu fryktet det verste, men slik kaptein Terje Ophaug sa det etter kampen: – Mål preger kamper.

Selbu spilte seg gradvis mer og mer inn i kampen og vi fikk se tidvis gode bevegelser og godt pasningsspill. Baro Moslet fikk like før slutt stå alene med keeper og satte ballen vakkert i mål ved stolpen. Et noe desperat Åfjord jaktet utligning og flyttet keeper opp på en corner, men Odd Erik snappet ballen og sendte i vei et skudd fra 80 meter… i mål og dermed seier 2-4. Det er godt å se slike gledesscener som ble vist i sluttminuttene… Det var to meget stolte trenere som takket laget etter kampen..