Nytt team av trenerveiledere på plass

Olav Harry Østby på sin første økt med damelaget i B. Langseth Arena.

Klubben har fått på plass et nytt team av trenerveiledere, som i år består av Olav Harry Østby, Kenneth Hårstad og Sisilie Rostad Overvik.

– Det er supert at vi kan tilby våre trenere noen å sparre på. Spesielt artig er det at vi har fått Olav Harry Østby til å bidra i SBK. Han bistår primært mot herrer/damer/G16, men vil også bidra på blant annet trenerforum, sier styreleder Jo Kjetil Valli.

– Utover senior/G16 har vi fått til en meget bra ordning hvor Kenneth tar de øvrige lagene i ungdom, mens Sisilie bidrar mot lagene i barn. NFF Trøndelag uttaler at 2022 er «trenerveilederens år». Det indikerer at det satses hardt på denne rollen, og i år har vi et meget bra opplegg på denne fronten, fortsetter styrelederen.

For øvrig bidrar også flere gode trenerkrefter med sin kompetanse. Ketil Aas, er en av dem som for tiden er med og bidrar på treninger.

Jo Kjetil Valli er godt fornøyd med det nye trenerveileder-teamet.
Foto: Per-Erik Ofstad

Keeperne får et utvidet tilbud

Ordningen med keepertrener-bank kjøres i gang igjen nå som koronarestriksjonene har sluppet taket. Her er det flere personer med erfaring som keepere som kan bidra med ekstra trening for våre keepere, dersom det er ønskelig. Dette kan være spesielt gunstig på økter hvor flere lag har trening samtidig, gjerne såkalte team (lag i tilnærmet lik alder som fint kan samarbeide om økter).