Selbu-seier 4-1 i serieåpningen damer

Selbus fotballdamer startet sesongen med bortekamp mot Markabygda onsdag kveld. Vi fikk en verst mulig start da Markabygda tok ledelsen 1-0 etter 1 min. Men derfra og ut var det ingen tvil, Selbu var det klart beste laget. Til tross for stort press fra Selbu, tok det likevel 18 min. før vi utlignet ved Lise Overvik etter et godt angrep på høyresida. Det kommende kvarteret foregikk mye av spillet på midtbanen, men i løpet av de 10 siste min av første omgang ble kampen  bortimot avgjort. Etter 35 min tok vi ledelsen ved Benedicte Pettersen før Liv Elin Kulseth økte til 3-1 etter 39 min., en fortjent ledelse selv om Markabygda hadde en kjempesjanse etter 37 min.

Andre omgang ble litt mer jevnspilt, selv om Selbu også nå hadde ballen mest og hadde de fleste sjansene. Likevel fikk Markabygda noen sjanser  på raske overganger uten de store målsjansene. Og 5 min før slutt punkterte Benedicte kampen med et flott langskudd og fastsatte sluttresultatet til 4-1 til Selbu.

En sterk og veldig fortjent borteseier etter veldig godt spill det meste av kampen. Hele laget skal ha ros for måten de gjennomfører kampen på. Nå spilles det god fotball, dette blir moro. Et ekstra pluss til midtstopper og lagkaptein Åshild Hilmo Rønning, hun ruver godt i et godt forsvar og dirigerer sine tropper godt.

Neste kamp er hjemme kommende søndag 3.mai kl.15.00 mot Ålen, det nærmeste vi kommer et lokaloppgjør i år. Og selv om Ålen tapte i serieåpningen, regner vi med at dette blir en jevn og spennende kamp.