Ukas lag J15

Job: 2016-Sport-AA-Selbu BK Group: Selbu BK - J15

Klikk på bildet for større utgave

Selbu BK – J15 Bak F. V. Malin Fenne Westerhus, Kristine Holten, Tonje Fuglem, Heidi Kjeldstad, Martine Sletne, Guro Mjåland Mogård, Maren Østby, Rikke Alsethaug Foran F. V. Aina Stokke, Karianne Furan, Hulda Marie Overvik, Ingrid Waagan, Ingrid Kulseth, Tonje Stokke, Julie Berg

 

Selbu Ballklubb`s jenter 15 består av 15 spillere som er født i 2002-2001. De spilte vårsesongen i 2. divisjon, og har hatt en god sesong både spiller- og lagmessig. Vi rykker opp til 1.divisjon etter å ha vunnet vårserien. 18 poeng på 8 kamper, og 39-13 i målforskjell!

Vi har hatt en travel vår som har inneholdt både konfirmasjonsforberedelser, kulturskolearrangementer, Selbucup, friidrett, dugnader, trafikale kurs, jegerkurs mm i tillegg til fotball. Men jentene har en ståpåvilje, og er treningsvillige, noe som kommer godt med til høstens 1 divisjon.

Vi deltok på Skandia cup 27.6-1.7 der vi vant alle kampene i gruppa vår med 18-4 i målforskjell. Strindheim ble litt for store for oss, og det ble tap i kvartfinalen i A-sluttspillet. Men vi deltok på en flott cup, med overnattinger på Scandic Lerkendal som en del av A- kortet. Omvisning på Lerkendal og som tilskuere på et par av Rosenborgtreningene var noen av høydepunktene. Samholdet i laget er veldig godt, det inneholder mye godt humør og oppbacking av hverandre, det vistes tydelig under cupen! Mye godt spill ble prestert i cupen, trener Egil Myge har gjort en veldig god jobb med jentene!

Vi gleder oss til høsten, den blir nok litt tøffere, men vi skal gjøre vårt beste til å bli bedre!

Selbu Ballklubb J15