Handleuke på Selbusporten

I uke 10 blir det handleuke for SBK’s medlemmer på selbusporten. Her er Selbu ballklubbs klubbkolleksjon:  Ferdig flyer med bestilling

Klubbprisen som står der gjelder handleuka. Klær som inngår i klubbkolleksjonen skal trykkes med «Selbu» på ryggen, og med på Selbu ballklubbs logo, og Selbu Sparebanklogo (hovedsponsor)på brystet. De som spiller både håndball og fotball oppfordres til å ha både Selbu bk og Selbu il-logo. I tillegg kan man trykke navn eller initialer på etter eget ønske.  

T-skjorte/svart genser: Vi oppfordrer foreldre og andre til å kjøpe klubbt-skjorta/genseren og trykke «Selbusupporter» på ryggen. Fin gave til besteforeldre og andre fotballinteresserte også!

Alle i klubben som spiller med baller i størrelse 4 (opp til og med j/g14) skal i år stille med egen ball på trening. Vi oppfordrer sterkt til å kjøpe Umbroballer gjennom Selbusporten, da klubben får bonus på slike kjøp.

 PS!

Bruk gjerne baksida av flyeren som bestillingsseddel. Disse kan leveres allerede nå, hvis dere vet hva og hvilke størrelser dere vil ha,  slik at Selbusporten har bedre tid til å forberede bestilling.  (Dere får likevel handleukepris.) Når handleuka kommer vil alle størrelser finnes i butikken for prøving.