Stadige utbedringer på Sentralbanen

Nymalt servicebygg og påstartet utlekting av garderober.

Anleggsutvalg, dugnadsfolk, lokale bedrifter, elever og lærere bidrar med stadig nye utbedringer på anlegget vårt på Sentralbanen. Og det begynner virkelig å ta form!

SBK har fått godkjent fasadeendring for garderobemodulene ved kunstgressbanen, og her vil elever/lærere fra Selbu vgs bidra med arbeid til kledning av vegger og montering av takkonstruksjon.

Veggen bak tribunebygget er nymalt.

Planen er at garderobene skal tas i bruk for fullt når sesongen 2023 sparkes i gang. Da vil vi ha 2 store garderober med tilhørende dusjer, 2 toalett for publikum og en dommergarderobe tilgjengelig. Alt dette i tillegg til dagens løsning.

En dugnadsgjeng, denne gang bestående av Trond, Inge Steinar, Oddbjørn og Ingar, har malt ferdig det nye lager- og servicebygget, frisket opp infoskiltet i laft og malt bakveggen på tribunebygget nå i høst.

Nytt liv til infoskiltet, som anleggsutvalget fikk gjenreist, og dugnadsgjengen malt.

Klubbens anleggsutvalg, Sverre, Eirik, Håvard og Andreas, har utført mange ulike jobber denne sesongen slik at området begynner å bli veldig tiltalende og funksjonelt.

Det er også lagt ned mye jobb for å få til et bra system for vannløsning i området, E-sport-gruppa har straks rigget klart utstyret for oppstart og grøntarealene rundt anlegget begynner å gro til.

Nymalt lager- og servicebygg.

Nå er det viktig at vi alle sammen bidrar til å passe på anlegg og utstyr vi har slik at vi kan ha glede av dette i mange år framover!

Treramme for takstoler er montert, og utlekting for kledning er påbegynt av elevene.

Det er en fryd å se all aktivitet som foregår i området for tida – med både treninger, kamper og Dalførecup mm. Dette lover godt for framtida.

Mandag 19.september arrangerer vi også en «fotballdag» for hele familien. Mer info om arrangementet kommer snart.