Fikk sin premiere på Dalførecup

Søndag 4. september ble det arrangert Dalførecup for 2016 og 2015. 2016 deltok på sin første Dalførecup – og hvilken premiere!

Sola skinte om kapp med blide spillere på Sentralbanen denne dagen. Og med alle de fornøyde fjesene vi så, må vi si at spillerne vant. Spillerne jubla. Trenere og lagledere jubla. Foreldre jubla. Besteforeldre og andre kjenninger jubla. Bra det ikke var tak på Sentralbanen – da hadde det letta.

Nivået er ulikt, men også mestringsfølelsen er ulik. For noen holder det å treffe ballen. For andre er det å score mål. Og det ble jubla for begge deler. «Det har itj nå si om vi tapt, for vi scora mål!». Artigst er viktigst, og det så ut som det var mange som hadde det artig.

Med rekord i antall spillere på Dalførecup i år, så var det nok også rekord i antall publikummere. Mange hadde tatt turen for å se på spilleglede, og både erfarne fotballhelter og mindre erfarne var å finne på sidelinjen. Det var lagd en flott ramme rundt cupen, med Hilde Iren Rønsberg og co. i spissen. Når kioskvaktene når oppimot 10000 skritt etter vakta i kiosken, beviser det at det var nok å henge fingrene der også.

69 kamper fordelt på 6 baner, gjennomført på 3 timer og 45 minutter. Alle med gode kampledere fra Selbu Ballklubb. Tusen takk for hjelpa! Tusen takk for smilene! Tusen takk for jubelen – vi gleder oss til neste Dalførecup på Lånke 24. september!

Eva Dahlø Fossan